Ασφάλεια Συναλλαγών


Το password το οποίο σας δίνετε όταν γίνεστε μέλος του  www.klimatechniki.gr αποτελεί τη προσωπική ασφάλεια του χρήστη για το ηλεκτρονικό κατάστημα. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δoθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάσετε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.klimatechniki.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τους όρους χρήσης, παράγραφος 6 και δείτε αναλυτικά τα  επίπεδα ασφάλειας που η ΚΛΙΜΑΤΕΧΝΙΚΗ  έχει εφαρμόσει

Σε όλες τις σελίδες του www.klimatechniki.gr κάτω από τη μπάρα των προϊόντων υπάρχει το κουμπί ο λογαριασμός μου. Πατήστε την επιλογή εγγραφή μέλους.
Συμπληρώστε στη φόρμα εγγραφής νέου μέλους τα στοιχεία που σας ζητούνται και ένα ενεργό email λογαριασμό.

Η διαδικασία εγγραφής έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Προσοχή: Το email που θα δηλώσετε πρέπει να υπάρχει διότι όλη η επικοινωνία μας, θα γίνεται μέσω του email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

Ακολουθήστε τη διαδικασία εγγραφής νέου μέλους και αυτόματα έχετε τον προσωπικό σας λογαριασμό στο www.klimatechniki.gr
Μέσα από τις σελίδες του λογαριασμού σας θα μπορείτε
•    να δείτε τις προηγούμενες παραγγελίες σας
•    να αλλάξετε τα στοιχεία εγγραφής σας
•    να ανανεώσετε τον κωδικό πρόσβασης (password) στο χώρο μελών

 
 
Είσοδος μελών: