Εταιρικό προφίλ

Στην Κλιματεχνική Α.Ε έχουμε ήδη μία πετυχημένη 40χρονη παρουσία στον χώρο των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, με ιδιαίτερα μεγάλη εξειδίκευση στους απορροφητήρες.

Η συνεργασία μας με την Elica, τον μεγαλύτερο παγκοσμίως κατασκευαστή απορροφητήρων, μετράει 30 χρόνια και μας κάνει τον παλαιότερο αντιπρόσωπο της Ιταλικής εταιρίας στην Ευρώπη.

Επίσης είμαστε ο αποκλειστικός διανομέας για την Ελληνική αγορά της Γερμανικής Bauknecht, ηγέτιδας στον χώρο των εντοιχιζόμενων ηλεκτρικών συσκευών στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Γερμανία και την Σκανδιναβία.

Τα προιόντα της Bauknecht και της Elica ξεχωρίζουν για την καινοτομία, το άψογο φινίρισμα, τις λιτές γραμμές και την επιλογή αυθεντικών υλικών καθιστώντας τα συνώνυμα με την αξιοπιστία και την λειτουργικότητα.

Στην Κλιματεχνική, συμπλέοντας τις αξίες των συνεργατών μας , εστιάζουμε στην σωστή επαγγελματική υποστήριξη των προϊόντων, πριν και μετά την πώληση.

Κλειδιά θεωρούμε:
  • Το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, που έχει εκπαιδευτεί με στόχο να προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις και όχι απλά το προϊόν.
  • Την μετακύληση της ελληνικής και διεθνούς τεχνογνωσίας και εμπειρίας της Κλιματεχνικής και της Elica - Bauknecht, προς στους πελάτες μας.
  • Την υπευθυνότητα στην διάθεση και στην υποστήριξη μετά την πώληση.

Η στρατηγική μας βασίζεται στο να συνδυααστούν και να αναδειχθούν τα προιόντα των οίκων που αντιπροσωπέυουμε μέσα στο φυσικό τους περιβάλλον τις εκθέσεις επίπλων κουζίνας.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα προιόντα μας διατίθενται αποκλειστικά μέσα απο αυτό το δίκτυο. Ένα άλλο βασικό στοιχείο της στρατηγικής μας είναι τα πακέτα μας, τα οποία σας προσφέρουν μεγάλη ευελιξία στον συνδυασμό ηλεκτρικών συσκευών απο τους διαφορετικούς εξειδικευμένους οίκους που αντιπροσωπεύουμε και μάλιστα με πολύ συμφέροντες εμπορικούς όρους.
 
 
Είσοδος μελών: